Ga naar content
Home  › ... Doe mee

Doe met ons mee!

Je kunt op verschillende manieren met ons meedoen. Als vrijwilliger, als bezoeker, als vriend, als betrokkene via bijvoorbeeld onze nieuwsbrief. Met elkaar maken wij van De Windwijzer een warme plek waar je mag zijn. Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen!

 

Word vrijwilliger

Misschien is De Windwijzer wel iets voor jou!

In de Windwijzer worden haast alle taken en klussen door vrijwilligers uitgevoerd. Er zijn grote en kleine activiteiten, er is denk- en doewerk, voor een ieder wat wils. We plaatsen met regelmaat grotere en kleinere vrijwilligersvacatures.

Misschien is het wel iets voor jou? Voel je vrij om hier het gesprek over aan te gaan. Een mailtje naar onze vrijwilligerscoördinator Jacoline Wapenaar is voldoende. Dat kan via vrijwilligers@dewindwijzer.nl

 

Enkele concrete voorbeelden

Dit is slechts een greep uit de manieren waarop je als vrijwilliger echt een verschil kunt maken:

  • Als activiteitenbegeleider
  • Als 'kok' in onze keuken
  • Als ondersteuner bij een activiteit die bij jou past
  • Als huiswerkbegeleider
  • Als ondersteuner van een bestuurslid bij een van hun taken
 

Word vriend

Het werk van De Windwijzer wordt ondersteund door de St. Vrienden van De Windwijzer. Deze stichting heeft tot doel om gelden bij fondsen, subsidiegevers en particulieren vrij te maken, waarmee activiteiten van De Windwijzer bekostigd kunnen worden.
‘De vrienden’ is een groep mensen die zich schaart rondom de medewerkers en vrijwilligers van De Windwijzer. Vrienden zijn betrokken en zijn een steun in de rug. Dat is essentieel om te realiseren wat De Windwijzer wil zijn: een breed gedragen initiatief binnen de Vlaardingse gemeenschap.

Word ook onze vriend

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl