Ga naar content
Home  › ... faq

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt dan altijd bij ons terecht voor een kop koffie/thee, om wat te brengen of iets te vragen. Daarnaast is de Windwijzer geopend als er activiteiten zijn. Kijk hiervoor in onze agenda.

De entree en de begane grond met de diverse zalen zijn volledig rolstoel-toegankelijk; een leenrolstoel en -rollator zijn eventueel ook beschikbaar. In het gebouw is een aangepast toilet aanwezig. Het is mogelijk om personen direct voor de ingang of op het voorterrein af te zetten en op te halen. Geleide- en hulphonden zijn ook van harte welkom.

Helaas zijn de weggeefwinkel en de boekenmarkt, die op de bovengalerijen zijn gevestigd, niet toegankelijk voor rolstoelgebreukers. De galerijen zijn alleen via de trappenhuizen bereikbaar. Voor meer informatie klik je hier

Niet voor elke activiteit is vooraf aanmelden nodig. Alleen als die bij de aankondiging vermeld staat is het fijn als je je vooraf aanmeldt via aanmelden@dewindwijzer.nl Graag met vermelding van je naam, telefoonnummer, naam en datum van de activiteit en het aantal personen. 

 

De Windwijzer verwelkomt diverse spullen voor de Weggeefwinkel, maa rkan helaas geen (kinder-)meubels, plastic kinderspeelgoed, knuffels, spellen, computers en printers accepteren vanwege beperkte opslag. Als we teveel kleding ontvangen wordt dat soms doorgestuurd of weggebracht.

Goederen kunnen van maandag tot en met donderdag tussen 9.30 - 12.00 uur ingeleverd worden.

Je kunt je spullen van maandag tot en met donderdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar De Windwijzer brengen.

Aanmelden voor Warm Onthaal kan door een email te sturen naar  aanmelden@dewindwijzer.nl Graag met vermelding van je naam, telefoonnummer, naam en datum van de activiteit en het aantal personen. 

 

Die kunnen we goed gebruiken! We zijn erg blij met tweedehands fietsen. Deze worden door onze reperateurs nagekeken en indien nodig gerepareerd, waarna we ze beschikbaar stellen aan mensen met een klein budget die dringend een fiets nodig hebben. 

 

Meer..

Staat je vraag er niet bij? Laat het ons weten dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl