Ga naar content

De Boekenmarkt

Snuffelen in stapels tweedehands boeken en platen kan erg leuk zijn, je weet nooit wat je tegenkomt. In De Windwijzer is het mogelijk. Onze boekenmarkt is zelfs de grootste in de regio Waterweg-Noord en biedt voor elk wat wils tegen kleine prijsjes. Even de trap op, en je staat tussen ontelbare pagina’s leesplezier. Al ruim twintig jaar krijgen goede boeken bij ons een nieuwe eigenaar.

Het assortiment is breed, van geschiedenis- en kinderboeken tot romans en literatuur. Goed voor ontspanning, je algemene kennis en het verrijken van je woordenschat. We hebben een plek ingericht waar je rustig even een boek kunt doorbladeren en onze behulpzame vrijwilligers zijn altijd bereid te helpen met het vinden van het boek waarnaar je op zoek bent. Onze prijzen houden we bewust laag.

 

Meer informatie

De boekenmarkt is elke maandag en zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. Je bent heel hartelijk welkom!

Heb je boeken die je aan onze markt zou willen doneren? Graag, we zijn er blij mee. Voor het inleveren heeft de maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur onze voorkeur.

Extra bezorgservice

Vlaardingers die niet in staat zijn de boekenmarkt te bezoeken, kunnen gebruikmaken van onze bezorgservice. Stuur daarvoor een e-mail naar info@dewindwijzer.nl. Je beschrijft daarin het genre boeken dat je zoekt en het adres waar je woont. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je een pakketje boeken krijgt thuisbezorgd.

Wie vragen heeft over de boekenmarkt kan terecht bij Tinie Nobel via info@dewindwijzer.nl

 

april

Windwijzer Muziek

Windwijzer Muziek

20-4-2024 | Muziek

Op zaterdagmiddag 20 april kunt u luisteren naar mooie muziek in De Windwijzer. Vocalgroup Just Friends zal in 3 blokken, in het klein, prachtige liederen zingen. Ook Ingeborg van Gijn, dwarsfluit, en Marjan van Dorp, piano, zijn van de partij en zullen u verrassen met mooie en bekende muziek.

Lees meer ›
Zin op Zondag: Get up, stand up! Inspiratie van Bob Marley

Zin op Zondag: Get up, stand up! Inspiratie van Bob Marley

21-4-2024 | Geloof en bezinning

Ranfar Kouwijzer en Abraha Sagid verzorgen deze bijzondere middag met verhalen en muziek. Als Eritrese vluchteling maakte Abraha veel mee. Hij ontmoette Ranfar in de Pauluskerk en nu vertelt hij zijn levensverhaal. Samen laten zij de muziek van Marley klinken en wordt duidelijk op welke manier deze muziek hem bemoedigde, hoop en kracht gaf.

Lees meer ›
Oostwijk Klassiek in De Windwijzer

Oostwijk Klassiek in De Windwijzer

28-4-2024 | Muziek

Op zondag 28 april is er weer klassieke muziek in De Windwijzer. Het Loksias Quartet treedt op en zal u verrassen met muziek tussen twee zintuigen: het gehoor en het zicht. Er worden zes fragmenten en zes verschillende kleuren aangeboden, die met elkaar kunnen verbinden.

Lees meer ›

mei

Voorstelling Struikelstenen

Voorstelling Struikelstenen

4-5-2024 | Kunst- en cultuur

Verteller Marius Gosschalk vertelt aan de hand van de inhoud van drie brieven het verhaal achter de struikelsteen van Salomon Zeitscheck en wordt hierin bijgestaan door de musici Rossi Ovtcharova (viool) en Izhar Elias (gitaar) die het verhaal muzikaal ondersteunen. Het verhaal is gebaseerd op de novelle ‘Drie rode rozen’ van Abel J. Herzberg. Een boeiende vertelling, aansluitend aan de dodenherdenking op het Verploegh Chasseplein.

Lees meer ›
1

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl