Ga naar content

De Boekenmarkt

Onze boekenmarkt is geopend elke maandag en zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. Je bent van harte welkom! Kom langs en geniet van het snuffelen door stapels tweedehands boeken en platen – je weet nooit welke verborgen parels je tegenkomt. In De Windwijzer vind je de grootste boekenmarkt van de regio Waterweg-Noord, met een breed aanbod voor iedereen voor kleine prijsjes. Al meer dan twintig jaar geven we goede boeken een tweede leven.

Ons assortiment varieert van geschiedenis- en kinderboeken tot romans en literatuur. Goed voor ontspanning, het vergroten van je algemene kennis, en het verrijken van je woordenschat. We hebben een gezellige leeshoek waar je rustig kunt bladeren en onze behulpzame vrijwilligers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene speciale boek. Onze prijzen houden we bewust laag, zodat iedereen kan genieten van leesplezier.

 

Meer informatie

Heb je boeken die je aan onze markt zou willen doneren? Graag, we zijn er blij mee. Voor het inleveren heeft de maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur onze voorkeur.

Extra bezorgservice
Als je niet in staat bent de boekenmarkt te bezoeken, dan kun je gebruikmaken van onze bezorgservice. Stuur daarvoor een e-mail naar info@dewindwijzer.nl. Je beschrijft daarin het genre boeken dat je zoekt en het adres waar je woont. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je een pakketje boeken krijgt thuisbezorgd.

Wie vragen heeft over de boekenmarkt kan terecht bij Tinie Nobel via info@dewindwijzer.nl

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl