Ga naar content

Wat doen we in De Windwijzer?

Toen er aan een vaste bezoeker werd gevraagd 'Wat wordt er allemaal georganiseerd in De Windwijzer, was zijn antwoord: 'Dan moet je komen kijken'. Dat klinkt als ontwijkend, maar het slaat de spijker op de kop. Het is teveel en te veelzijdig om op te noemen. Daarom vind je op deze pagina een overzicht. Voel je welkom bij een van onze activiteiten!

 

Ontmoeting, eten en gezondheid

In De Windwijzer mag je zijn! Het is een plek waar je welkom bent. Daarom staan onze deuren op vele momenten open voor een kop koffie of een maaltijd.

 

Geloof en bezinning

We geloven binnen De Windwijzer in wat we doen. Dat is mensen een plek geven waar ze welkom zijn. Soms bieden we ze daarmee een schuilplaats, maar we willen ook een plek van bezinning en inspiratie zijn. We verzorgen een aantal activiteiten waarin verhalen van hoop en inspiratie met elkaar gedeeld worden.

 

Tweede kans

Tweedehands verdient een tweede kans! Dat is goed voor je portemonnaie en ook goed voor het milieu. Door tweedehands spullen aan te bieden dragen we samen bij aan een duurzamere samenleving. 

 

Kunst en cultuur

Kunst en Cultuur inspireert, zet aan tot nadenken. We nemen dit dan ook graag op in onze programmering. Dat kan mooie muziek zijn, een expositie, een schrijversavond, een toneelstuk of iets creatiefs.

 

Ondersteuning

Om hulp te vragen, moet je soms over een drempel heen. Dat begrijpen we. Toch nodigen wij je van harte uit om over deze drempel heen te stappen. Hulp vragen helpt.

 

In de wijk

Ons gebouw ligt centraal in De Oostwijk. We voelen ons met de wijk verbonden en we zijn er blij mee dat we in de wijk, voor haar bewoners, een rol van betekenis mogen hebben.

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl