Ga naar content
Home  › ... Wat doen we › Open Huis

Je bent van harte welkom!

Op de gevel van De Windwijzer staat geschreven ‘Hier mag je zijn’. Dit is misschien wel de kern van wat De Windwijzer is, een plek waar je welkom bent. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, met je eigen-aardigheden en met je eigenaardigheden. Voor mensen die zoeken en mensen die iets vinden. De deur van De Windwijzer staat op vele momenten open.

Van maandag t/m vrijdag is er elke ochtend inloop.
Je kunt bij ons binnenstappen voor een kop koffie of thee en voor een praatje. Je kunt de krant of een boek komen lezen, je telefoon kan opgeladen worden. De ochtenden zijn onze ‘Open huis’ momenten. De Windwijzer is voor sommigen ook een prima plek om te studeren of om even stil te worden in ons stiltecentrum.

 

Open Huis op Maandag

Op maandagochtend staat De Windwijzer helemaal in het teken van Open Huis, een gezellig en ongedwongen samenzijn. Vanaf 9.30 uur zijn bezoekers hartelijk welkom voor een kopje koffie of thee, een praatje, een spelletje of het rustig lezen van de krant. Vrijwilligers zorgen voor een gastvrij onthaal en luisteren naar wat je zoal te vertellen hebt.
Er is deze morgen ook diaconaal spreekuur tussen 10.00 en 12.00 uur.

Op de maandagochtend is ook de boekenmarkt en de weggeefwinkel open. Een vast element vormt onze weekopening rond 10.30 uur. Iedereen is vrij zich hierbij aan te sluiten. We lezen gezamenlijk een kort gedicht, steken een kaars aan en praten hier soms wat over door. Het gedicht mag worden meegenomen en is de rest van de week ook te lezen in ons stiltecentrum ‘Windstilte’.

 

Lunch met soep

Vanaf 12.00 uur staat er op maandag een lekkere soeplunch op het programma, aangeboden door een grote groep vrijwilligers die voor De Windwijzer soep maken. De lunch en de koffie/thee zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage stellen we uiteraard zeer op prijs. Het Open Huis duurt tot 13.00 uur.

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl