Ga naar content
Home  › ... Nieuws

Nieuwe website voor De Windwijzer

24-9-2023
Nieuwe website voor De Windwijzer

Het is alweer een jaar geleden dat we het nieuwe logo en de huisstijl van De Windwijzer hebben gepresenteerd. En bij een frisse en eigentijdse vormgeving hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

Het is alweer een jaar geleden dat we het nieuwe logo en de huisstijl van De Windwijzer hebben gepresenteerd. En bij een frisse en eigentijdse vormgeving hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Wij waren dan ook heel blij dat na de presentatie van onze nieuwe huisstijl de mensen van bond for websolutions aanboden om ons hierbij te helpen. Voor ons een geweldige kans, een professionele partner, die adviseert, bouwt en constant voor ons klaarstaat. Echt heel fijn dat zo’n team ons hiermee heeft geholpen.

En we zijn heel blij met het resultaat. De website is ‘online’ maar nog niet helemaal klaar. Komende twee manden zullen we nog de tijd nemen om er nog verder aan te sleutelen en te verbeteren. 

We horen heel graag wat je ervan vindt.
Heb je nog opmerkingen, tips of tops? Laat het ons weten via communicatie@dewindwijzer.nl. Want met jouw reactie kunnen we we de website nog beter en duidelijker maken. 

‹ terug

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl